Слави Трифонов: Слуховете за моята смърт са силно преувеличени

0
Лидерът на „Има Такъв народ” отговаря на въпросите на избиратели и фенове
Лидерът на „Има Такъв народ” отговаря на въпросите на избиратели и фенове

Лидерът на "Има Такъв народ" отговаря на въпросите на избиратели и фенове

Лидерът на "Има Такъв народ" Слави Трифонов избра 6 септември - Деня на Съединението, за да отговори на въпросите на своите избиратели и фенове. Да започнат да ги задават той призова още в началото на седмицата чрез профила си във Фейсбук.

Ето какво още написа тогава Трифонов:

"Взимал съм много интервюта и съм давал интервюта. Не много, но съм давал. Но смятам, че най-важното интервю е това, в което вие задавате въпросите, защото вашите въпроси са искрени, откровени и важни.

Затова ще ви дам интервю на 6 септември от 18:00 часа по "Седем-осми Ти Ви" и на страницата ми във фейсбук. Тези от вас, които искат да ми зададат въпрос във видео-връзка, да ми пишат лично съобщение тук, на моята фейсбук страница.

Очаквам с огромно чувство за отговорност и нетърпение вашите въпроси", обяви преди дни лидерът на ИТН.

"Слуховете за моята смърт са силно преувеличени" - така отговори Слави Трифонов на първото питане на колегата си Ивайло Вълчев "Жив ли си? Как си?".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    вир
    Дъното
  • 2
    2
    Не!
    Не, никой не желае смъртта ти, Сакато чудовище, продажник, лакей на мафиоти и мутри, какъвто и ти винаги си бил, изпълнител на мокри поръчки, забил нож в гърба на коалиционните си партньори и станал палач! Да, докато отваряш мръсната си уста за глътка въздух, ще седиш като мумия на дивана и охранителите ти - мутри като теб, ще те влачат до тоалетната и ще ти сменят памперса! Това е Божието ти наказание и то е по-страшно от смъртта! Затова, жевей си жалкия и позорен животец, живей го, ама като жив труп!
  • 9
    1
    Мунчо
    Славчо, след батаците които сътвори, малко хора ги е еня зя тебе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари