Слави Трифонов отива в Нова ТВ

0
След 15 години в ефира на Би Ти Ви Слави Трифонов е готов да пристане на конкурентите от Нова ТВ
След 15 години в ефира на Би Ти Ви Слави Трифонов е готов да пристане на конкурентите от Нова ТВ Снимка: Булфото

Топтрансферът на медийния пазар у нас вече е на практика опечен - след 15 години в ефира на Би Ти Ви Слави Трифонов е готов да пристане на конкурентите от Нова ТВ, пише „Всеки ден".

След двете секретни рандевута между Дългия и боса на медията Дидие Щосел в средата на януари в столичния хотел „Маринела" двамата са имали окончателна среща миналата седмица, на която са си стиснали ръцете, твърдят отлично информирани източници.

Трифонов и Щосел дали газ на преговорите, тъй като договорът на гологлавия водещ с Би Ти Ви изтича след броени дни. В типичен стил Слави до последно тъчеше на два стана и се опитваше да си договори оптимални условия и с двата канала. Изпълнителният директор на бившата медия на Мърдок Павел Станчев обаче се оказа костелив орех. Босът предложил на Трифонов шоуто му да се измести с половин час по-късно - от 23 ч., вместо както досега от 22,30 ч. Причината за това не е ясна, но от доста време между ръководството на Би Ти Ви и Дългия има сериозно напрежение.

Дидие Щосел пък отдавна загражда Слави, тъй като е в течение на драмите му с Би Ти Ви. Той бързо склонил на бюджета на шоуто, заложен от Слави. В коридорите на Нова ТВ се шушука, че двуметровият хитрец е успял да си договори сума от порядъка на 2 милиона лева.

Павел Станчев вече недвусмислено е показал, че няма намерение да „преговаря с терористи". Нещо повече, медийният специалист бил готов със заместник на Слави за праймтайма, който щял да бъде „голяма изненада".

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари