Спират „Шоуто на Слави"?

2
„Шоуто на Слави" е на път да спре завинаги
„Шоуто на Слави" е на път да спре завинаги

След близо 16 години в ефира на Би Ти Ви „Шоуто на Слави" е на път да спре завинаги, научи „Всеки ден".

Договорът на Дългия изтича през лятото и това като нищо ще е последният му сезон. Рейтингът му в последните месеци главоломно върви надолу, а шоуменът вече бил с последно предупреждение от ядосаното ръководство - или да повиши зрителския интерес към себе си, или да си стяга багажа.

Рейтингът на Слави Трифонов от доста време е под минималния, който договорът му с Би Ти Ви изисква да поддържа, сочи информация на „Всеки ден". Затова от есента се очаква мястото му в програмата да бъде заето от друго предаване.

Че Слави с единия крак вече е вън от Би Ти Ви, намекна приятелят му Петър Курумбашев. Дългия го бе поканил миналата сряда вечерта да разказва спомени за студентското предаване „Ку-ку", от което тръгнаха кариерите и на двамата. Дали без да иска, или нарочно, Курумбашев даде да се разбере, че бившият му колега виси на косъм в телевизията. „Всеки взе по едно огънче от „Ку-ку" и продължи да пази това огънче в различни предавания. Както и вие пазите. Надявам се, че при вас духът на „Ку-ку", освен да лежи и да пъшка, продължава да живее, и че няма някакво намерение това огънче да не продължава да гори", обяви Курумбашев. И отказа повече уточнения какво точно има предвид. За тези, които четат между редовете, обаче беше ясно, че някой явно се кани да угаси „огънчето" на Слави след 16 години в ефир.

Зрителският интерес към него буквално се срина в края на 2015-а, когато вместо да пусне силна продукция, Дългия заложи на нещо като документални филмчета за „Ку-ку бенд". Даже най-заклетите му фенове в онзи момент превключиха на друг канал. Много зрители бяха отблъснати и от факта, че Слави все по-често започна да чопли политиката, докато те искат от него да ги забавлява.

Вероятно със сценарния му екип са си дали сметка за това, защото напоследък залагат основно на скечове в опит да привлекат обратно феновете си. Основен коз в шоуто от няколко седмици е Краси Радков. Той прави по два-три образа на вечер и из коридорите на Би Ти Ви вече се шушука, че едва смогвал да се подготви за всички тях. Дори и той обаче не е по-експлоатиран от най-големия любимец на Дългия - приятеля му Иво Сиромахов. Човекът оркестър е и сценарист, и водещ, и актьор. Колкото и талант да има в тези двама души обаче, стават малко скучни, когато ги показват по няколко пъти на вечер.

Докато се мъчи да прави рейтинг с двама души на кръст, Дългия се размина с доста програми, за които точеше зъби да става продуцент. Би Ти Ви му взе новия сезон на „България търси талант", а „Сървайвър", за който Слави също се гласеше, засега въобще не фигурира в плановете на телевизията.

При това положение не е чудно, че Трифонов наскоро беше засечен на разговор с големия шеф на Нова тв Дидие Щосел. Говори се, че имал апетит да се мести в конкурентния на Би Ти Ви канал. Там се опитвал да прокара хазартна игра, на която да е и продуцент, и лице. От Нова обаче най-вероятно няма да дадат зелена светлина на проекта.

Викат шоумена на разпит

Слави Трифонов още не е извикан на разпит в полицията заради заплахи срещу собственика на агенция ПИК Недялко Недялков. Както вече писахме, преди седмица Дългия прати 20 червени карамфила с цинично писмо на медийния бос, провокиран от интервю на рокаджията Ицо Петрофф, в което музикантът намеква за особени сексуални вкусове на Слави.

„20 карамфила са символ на смъртта - по този начин мутрите си дават знак, че ще се гърмят", разтълкува посланието Недялков. Той е подал още същия ден жалба в МВР и прокуратурата. Вчера от Софийската районна прокуратура обявиха, че е започнала предварителна проверка срещу шоумена. По случая е определен наблюдаващ прокурор, който до дни ще снеме обяснения от Трифонов.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари