Слави Трифонов е продукт на мутрите?

0
От разказа на хората около ВИС става ясно, че Слави Трифонов е имал топли връзки и с Маргините
От разказа на хората около ВИС става ясно, че Слави Трифонов е имал топли връзки и с Маргините

Бивш охранител на боса на ВИС Георги Илиев разкри в скандално интервю, че шоумена, който днес прави опити чрез подли и мръсни схеми да се внедри в политическите среди, е момче за всичко на мутрите.

Хора от бившата мафиотска структура, желаещи да останат в анонимност по разбираеми причини твърдят, че Трифонов е изцяло техен продукт, пише BNews

Те твърдят, че Дългият е бил удобен на обитателите на подземния свят, тъй като притежавал перфектна комбинация от качества, необходими за една марионетка на чужди интереси - „селянче с провинциално мислене, което го дават по телевизията, с огромен хъс и малко талант, който искаше, освен да стане известен, и да бъде богат“. А братя Илиеви, създателите на организираната контрабанда и наркотрафик в България, са били истински идоли за Трифонов.

"Спомняте ли са Косьо Самоковеца? Тонове наркотици вкарвахме. Милиони направихме. От това ли се възхищава Слави Трифонов”, пита риторично бившият висаджия.

Неговата роля навремето според един от най-близките хора на Георги Илиев е била да препира пари и да забавлява елита на ВИС през музикалната му компания БМК. Схемата е била елементарна, но суперефикасна. Трифонов уж е продуцирал певци и певици, близки до ВИС. Групировката пък е изливала сериозни суми в клипове, албуми и концерти. Вероятно и затова днес банкера-беглец е заложил на него в стремежа си да се завърне отново на българската политическа сцена. Както е известно Цветан Василев дирижира парада „Ку-ку-бенд“ с амбиция да се превърне в политически проект от Белград.

От разказа на хората около ВИС става ясно, че Слави Трифонов е имал топли връзки и с Маргините. Те се оказват свързани посредством две офшорни фирми с едно и също седалище в Уилмингтън. По този начин на практика само 10% от приходите на известния телевизионен водещ отиват в хазната, а останалите потъват в офшорката.

Сигнал за връзката между фирмата и Свищовската академия е бил изпратен в прокуратурата, копие от него имало и в Народното събрание. Уведомени са били и други институции, сред които и НАП с молба да се направи пълна проверка на приходите на офшорката.

Слави Трифонов тогава, силно уплашен, е направил пътека до висши управляващи политици с молба прокуратурата и данъчните да не го разследват, разкриват запознати с аферата. Същите политици той сега нарича бандити и иска да ги сваля от власт. Окрилен, че след като приятелите му мафиоти един по един бяха убити, той си намери нов господар. Този път крадлив банкер - Цветан Василев.

Източник: BNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари