Слави Трифонов: Как се преговаря с държава, която твърди, че трябва да бъдеш заличен?

1
Точно това е доктрината на радикалната ислямска държава Иран, заяви Трифонов
Точно това е доктрината на радикалната ислямска държава Иран, заяви Трифонов Снимка: Facebook

Точно това е доктрината на радикалната ислямска държава Иран, заяви Трифонов

"Нападението на Иран над Израел снощи е абсолютното доказателство, че ислямският фундаментализъм и неговият режим в Иран нямат никакво място в съвременния свят, в който живеем. Демокрация, свобода на словото, свобода и равноправие на жените и въобще състоянието свобода - всички тези неща са чужди на режима в Иран.

Аятоласите отдавна управляват тази, иначе толкова прекрасна и богата, държава и това, което се случи снощи, беше съвсем логично. Ако някой си мисли, че може да се преговаря с радикалния ислям, е или наивник, или невежа. Европейската история ясно е доказала това. Как средновековната българска държава е могла да преговаря с радикалния ислям на Османската империя? Как Испания е могла да преговаря с радикалния ислям на Арабския халифат?

Как българите в Батак са могли да преговарят с радикалния ислям на башибозука? Как се преговаря с държава, която твърди, че трябва да бъдеш заличен от лицето на земята? Защото точно това е доктрината на радикалната ислямска държава Иран - държавата Израел трябва да бъде заличена.

Израел е част от европейската цивилизация и европейската култура. Държавата на аятоласите не е.

От името на “Има такъв народ” и лично от свое име изказвам пълната си подкрепа и съчувствие към нашите приятели в Израел. Няма нужда да им пожелавам сила, защото историята е показала, че те я имат в огромно количество!", написа Слави Трифонов в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    123
    Е, ако така се тръшкаха страстно политиците ни за нашите бг проблеми, както го правят за чуждите, цена нямаше да има...трагедия са милите....
  • 6
    1
    Зеленоглавски
    Слави...Ето как загуби мен и моите близки като твои потенциални избиратели. Как трябва да постъпи според теб една нация на която някакви измислени евреи в един миг пращат на оня свят седем висши офицери от техния генералитет и то на територията на друга суверенна държава? Ако бяха американски щеше да ми е много интересна твоята реакция. Погледни колко майки и деца избиха тези твои любимци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари