Слави Трифонов: Бойко Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка

3
Трифонов е категоричен, че най-доброто е оставка на правителството и предсрочни избори
Трифонов е категоричен, че най-доброто е оставка на правителството и предсрочни избори Снимка: БГНЕС/архив

Слави Трифонов не остана безучастен към обявените от премиера Бойко Борисов намерения за промени в управлението на България. Ето какво написа той във фейсбук страницата си: 

Днешният ход на Бойко Борисов е като да играеш шах с каратист – ти местиш фигурите, а той рита дъската. Всъщност и на децата е ясно, че Бойко Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка и прави всичко възможно, за да организира той следващите избори. Каквито и да са те. А истината е следната:
- за прилагането на решенията от провелия се референдум през 2016 година не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание. 
- за спирането на корупцията и налагането на почтеност и справедливост в съдебната система не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание. 
- за ограничаването на правата на главния прокурор не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание. 
- а ако е необходимо Велико Народно Събрание, не бива да го свиква министър-председател и правителство, и парламент, които тотално са загубили народното доверие. 
Така че изводът е прост и ясен: 
- оставка на това правителство, служебно правителство и предсрочни избори!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари