Слави Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”

0

Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички - имам предвид наистина на всички

И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев.

Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света.

Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Господин Деливерски!
    Защо сте си загубили времето да разяснявате неща на сакатото учиндолско нищожество, които то никога няма да разбере! Първо, защото е много просто и много тъпо и второ, защото болестта му - множествена склероза е в напреднал стадий, което предполага втвърдяване на мозъчната кора, а оттам и психично заболяване! Всъщност, за психичното му "здраве" имаше симптоми още преди години!
  • 9
    5
    Деливерски
    Слави,ти си умен човек,но говориш глупости.Защо Кирил и Асен както ги нарича малък Тошко,не звънят на депутати от БСП,защо те не звънят на депутати от ДБ,за ДПС,няма да говорим.Обезличаването на ИТН ще продължи,докато Т.Й.и С.Б.(попският зет),не спрат да се занимават с клюки,интриги,да вадят омачкани бележки,грубо използване на думи от речника ни,да "съдят" единият К.Петков,другият А.Василев.Ако Каримански беше станал шеф на БНБ,всичко щеше да си е по местата.Злобата,емоцията са лош съветник на индивида.Твоите глашатаи организираха смъкването от поста председател на НС Минчев,станал любимец на милиони българи,от където дойде и ненавистта към партията ти от народа ни.План Б, детрониране на българското правителство,също издигнато от вота на българите.Ето от къде тръгват тревожните проблеми на ИТН. Дали съм прав в коментара си,ще го покажат предстоящите избори за НС и по-късно през есента на 2023-година, изборите за местно самоуправление!
  • 4
    4
    666
    ристюфците и ифайло мирчефците са съгласни да се изгради нова коалиция между ПП, ГЕ(Й)РБ и партията на ристюфците! Сънародниците ми явно вече осъзнаха, че про100$ к!р0 и асенчо са откачалки и са агенти/шпиони на урода сащ! Защо не коментирате зависимостта на България от урода сащ и че България е пълна със сащнически агенти на влияние, пълно е със сащнически НПО-та на цру на урода сащ, пълно е със сащнически шпиони?! Защо не искате сащническите шпиони да бъдат изгонени от България?! Има и много тЮркски шпиони, но и за тях мълчите... Европа трябва да изгони сащ и да намалим зависимостта си от сащ! Агресията на сащ в политиката на Европа е пагубна за народите на Европа! Русия трябва да изгони агресора сащ от Европа и да спаси човечеството от пипалата на злото - сащ!
  • 9
    3
    Вечния
    Някои, на изборите, ще имат, за тяхно съжаление, само един глас - своят собствен. Хората, които познавам, вече си мразят ръцете, с които гласуваха за И..Т..ака Н..ататък...
  • 10
    2
    Ти си брутален!
    Не Кирил Петков, а ти,Славуцо, показа брутална жажда за власт, ти! Ти една година се подиграваш с българския народ и разиграваш цялата държава, точно ти се опита да наложиш повече от безскрупулно някакви нищожества - кобургско-сарайски лакеи, измамници, плагиати и продавачи на шнорхели за премиери и министри! Точно ти, поради повече от бруталната ти жажда за власт, провали два парламента, а сега проваляш и трети! Точно ти и твоите депутати, под "мъдрото ръководство" на главния ти санитар Хаджи Тошко, умишлено провалиха съдебната реформа, изгонването на Каскета и борбата с корупцията, с мутрите и с мафиотите, доста от тях твои аркадаши! Че нали ти ревеше като магаре на гушналите босилека, а отървалите срещата със Свети Петър те ползваха за шут, да им пееш фалшиво на сборищата! Че нали в "автобиографичната ти книга", написана от Диловия пелтек, ти нямаш акъл да пишеш книги, разказваш само за тях и такива като тях?! Кирил Петков ли има собствени скрити офшорки в чужбина и други, със сарайски и геребарстки съдружници, или ти? Ами, ако тръгне проверка, както се чува?! Кирил Петков ли не е декларирал пари и скъпи имоти за милиони, или ти?! Ами, Кирил Петков и Асен Василев не дадоха три милиарда на сикаджийски, котарашки и делянпеевски фирми, с които ги изнудваше чрез "брокера" ти Гроздан! Затвориха кранчето и на Таки, а доста милиона течаха от "Капитан Андреево", нали?! Не избраха кандидата на Доган аз управител на БНБ и ти побесня! Сдуши се с отколешния си аркадаш от сараите и с Тиквата от СИК, но особено с "натовеца" от село Славяново, свалихте Никола Минчев, свалихте и правителството! Само че, Дългуч Учиндолски, палачите ще си останете вие - ти, омразния на цяла България ХаджиТошко, онзи с брадавица на мутрата, дето нещо го играе "журналист", и пребърква джобовете на околните, и слугинята ти с дългия нос, която се трудела и в "Библиотекарския"! Че много докачлив се оказа бе, Славуцо! Обиден си, че те наричат "лош"! Абе, то да си само "лош", с мед да те намажат, но ти си чудовище бе, Дългия! И още по-страшно - сакато чудовище!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари