Слави Трифонов: В България демокрация няма. Само мафия

2
Трифонов: "В България има срастване между изпълнителнатa власт и разследващите органи. Срастванията в медицината са проблем, който обикновено се ликвидира с операция. Скалпел, моля!"
Трифонов: "В България има срастване между изпълнителнатa власт и разследващите органи. Срастванията в медицината са проблем, който обикновено се ликвидира с операция. Скалпел, моля!" Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов написа яростен коментар в личния си фейсбук профил относно решението на Специализираната прокуратура, че отказва да образува  досъдебно производство, тъй като наблюдаващият прокурор не е установил достатъчно данни за престъпление по случая със записите с гласа на министър-председателя: 

"Току-що Cпециализираната прокуратура излезе със съобщение, че няма нищо нередно в записите на Бойко Борисов. Няма да ви го цитирам. Ако имате търпение и не се притеснявате, че ще се почувствате нехигиенично, можете да го прочетете в сайта на прокуратурата. Вярвам, че никой от нас не очаквал друго в тази безсрамна държавна администрация с тази безсрамна прокуратура. Едва ли някой нормален човек е очаквал нещо различно.

Уважаеми сънародници, видимо става въпрос за срастване между изпълнителнатa власт и разследващите органи, което пък е доказателство, че в България демокрация няма и че България е мафиотска държава.

Срастванията в медицината са проблем, който обикновено се ликвидира с операция. Скалпел, моля."

 
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари