Синята значка на профилите в Туитър става платена

0
Без син знак вече са хиляди профили в Туитър, сред които тези на Бионсе и Кристиано Роналдо, например
Без син знак вече са хиляди профили в Туитър, сред които тези на Бионсе и Кристиано Роналдо, например Снимка: allmedia24.com

Без син знак вече са хиляди профили в Туитър, сред които тези на Бионсе и Кристиано Роналдо, например

Синият знак, който удостоверява истинските профили в Туитър, вече е платена услуга. Социалната платформа започна премахването на символа.

Без него вече са хиляди профили, сред които тези на Бионсе и Кристиано Роналдо, например, предаде БНТ.

Мнозина реагираха иронично на решението. Бен Стилър написа - без синя значка, но съм си същият. Актьорът Джейсън Судейкис пък сподели, че той няма син символ, но Тед Ласо - герой от едноименния сериал, в който Судейкис играе, има.

Удостоверяващата истинност синя значка вече става платена услуга - 84 долара на година. Идеята е на новия собственик на Туитър Илън Мъск, и целта е социалната платформа да носи приходи.

Оказва се обаче, че някои популярни личности получават комплименти, под формата на "абонамент". В профила си Мъск написа, че това са само Уилям Шатнър, Стивън Кинг и Леброн Джеймс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Ванка с танка до 2
    Иди нахуй сука бляд! Що не си в усрайна бе малкопишков третополова путко?!!!?? Ще покая на гроба ъи и на гроба на родители те ти усраинска хохло
  • -1
    2
    Sтанко до 1
    Тебе, братушка тролец, те боли жопата от пишленценцето на нашия идол Владолф Путлерчето! Тьотка Мутрофанка ще ти даде някоя ръждива копейка за такива жалки постове! Дерзай! МаладеZZ!
  • 0
    1
    Еврейчето зеле
    Боли ме фара за тъпотиите на Мусаката!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари