Twitter започна да блокира фалшиви акаунти

0
Може да намалеят броят на последователите ви, предупреди Илон Мъск
Може да намалеят броят на последователите ви, предупреди Илон Мъск

Може да намалеят броят на последователите ви, предупреди Илон Мъск

Собственикът на Twitter, американският предприемач Илон Мъск, заяви, че социалната мрежа е започнала да блокира фалшиви акаунти, така че потребителите може да усетят намаляване на броя на последователите.

"В момента Twitter изтрива много спам и фалшиви акаунти, така че може да намалеят броят на последователите ви", написа Мъск в Twitter, предава БГНЕС.

По-рано Мъск съобщи, че фалшивите акаунти в Twitter ще бъдат блокирани. Той също така заяви, че социалната мрежа е решила да отложи възобновяването на продажбата на абонаменти, докато ръководството на онлайн платформата не се увери, че може да предотврати опитите на потребителите да се представят за други хора.

В края на октомври предприемачът Илон Мъск окончателно приключи придобиването на Twitter за 44 млрд. долара. Той обеща да либерализира редакционната политика на социалната мрежа, която е много критикувана за силната цензура, и да създаде съвет за модериране на съдържанието, а докато съветът не заработи, да не взема глобални решения относно редакционната политика или възстановяването на блокирани акаунти. Мъск също така предупреди, че социалната мрежа "ще прави много глупости" в близко бъдеще. Компанията възнамерява да "запази това, което работи, и да промени това, което не работи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари