Синът на Къци Вапцаров: В България ми е трудно да живея с такъв известен баща като моя

1
Асен Вапцаров за пътя до Холивуд
Асен Вапцаров за пътя до Холивуд

Синът на Къци Вапцаров - Асен пише музика за филми, реклами и клипове. Скоро ще навърши 26, но от 5 години насам гради кариера в Холивуд. Карал е стаж при един от най-известните композитори на кино музика Ханс Цимер, но сбъднатите му мечти съвсем не спират дотук.

„В България ми е трудно да живея с такъв известен баща като моя. Изграждам се като един артист, но в чужбина е по-лесно. От малък имах интерес към музиката. Баща ми е маняк на музикални инструменти, а майка ми има красив глас. Не сме музикално семейство, но музиката е била винаги около нас”. Това сподели пред камерата на „Събуди се” по NOVA синът на Асен Вапцаров.

Той е кандидатствал в Бъркли, защото са му дали стипендия за писане на музика. „В самото им училище има програми за филмова музика. Винаги съм имал мания по добри филми, но не се бях замислял, че музиката има ефект”, каза още синът на Къци Вапцаров.

Асен сподели, че Ханц Цимер е страхотен композитор на кино музика. „Запознах се с него. Той е невероятен бизнесмен. В Холивуд правих готини проекти, а като композитор завърших два филма”, каза още Асен.

Синът на Къци Вапцаров признава, че се изисква много работа под стрес, за да успееш в Холивуд

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари