Симулация на терористична атака в центъра на София

0
МВР провежда учение тази вечер
МВР провежда учение тази вечер

МВР провежда учение тази вечер

Симулация на терористична атака, при която нападатели с бус стрелят по хора пред "Александър Невски". Това е учението на МВР, което се провежда в момента.

Нападателите се появиха в 22:00 часа, съобщава 24 ЧАСА. Стреляха и избягаха с бял бус. Пострадалите, но оцелели, съобщиха за трима убити.

За броени минути мястото се напълни с полицаи и екипи на Спешна помощ.

От МВР съобщиха, че структури от министерствата на вътрешните работи, отбраната и здравеопазването, заедно с екипи на ДАНС, НСО, Прокуратурата, Столичната община и БЧК, тестват в реално време възможностите и готовността си за координация и реакция при възникване на критична ситуация в централната част на град София. В рамките на тренировката ще бъдат проиграни различни елементи от плановете за действия при извънредни ситуации на ангажираните ведомства. При провеждане на тренировъчните действия е възможно да възникнат временни трудности за преминаване в района около храм-паметника „Св. Александър Невски“ и по улица „Цар Шишман“, както и да има придвижване на специализирана техника.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    До 1
    Важното е да ни ти текне рушлямската сперма от разпрания кумунярски задник, тъпако! Сега не мен ми е смешно за какъв ташак ставаш ти и останалите кремлински тролчета слабоумни! ХАХАХАХАХА
  • -3
    3
    Осман
    Следващата симулация ще е на специална военна операция.
  • 1
    2
    Не,не е ГрЕшКа
    Не е терористична атака,а на ракетна ми прилича.Дошла е от изток в посока запад.Малко вероятно е да е от запад в писока изток но не е за подценяване.Винаги са ни играли в гръб курвачката.Само че занятието е маломащабно,мислим ,Язе.
  • 2
    1
    Off Topic
    Сега, няма нищо общо с темата, но новината ще излезе в този сайт вероятно утре. А на мен ми текат сълзите от смях /все още/. Новината е, че Тагаренко обмислял връщането на военната задължителна служба в България. И там, има един гараж под блока, че се събират "мислители" на по бира и водка. Не, не, не си ги представяйте като беззъби пияндета. Просто поотегчени мъже, бягайки за по час от благоверната в къщи. Единия предлага: "Дайте да набием Вальо". Валето наистина е военен полицай, но благ, метър и 70, с един шамар ще го разплаче човек. Втория прибавя: "Да набием Вальо и да наебем жена му". Жената на Валето, Райничка, е директорка на детска градина и е 155 сантиметра, към 110 килограма. Настъпва гробовна тишина. И след 6 секунди в куп гласовете решават: "Не, не, прекалено е, заминаваме за фронта в Украйна". Още хълцам от смях :))) Просто ви споделям за какъв ташак ни стана военния министър :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари