Симона Лулеова е полицайката, заловена с марихуана

2
Симона е дъщеря на бившия полицай Иван Лулеов, съден за убийство на крадец
Симона е дъщеря на бившия полицай Иван Лулеов, съден за убийство на крадец Снимка: Фейсбук

Бащата на Симона, бивш полицай, е съден за убийство на крадец

25-годишната Симона Лулеова, дъщеря на полицая Иван Лулеов от село Баня, който дълги години бе съден за убийство на крадец, по време на работата му, е полицайката, заловена с близо половин килограм марихуана, съобщава Struma.com.

Симона има сестра близначка - Силвия, с която се изнесоха да живеят и работят в столицата. Силвия, също попадна в медиите преди време, тъй като бе жестоко пребита от ревнив травестит, пред блока й в София. Момичето буквално бе обезобразено. Травеститът не можел да й прости, че е по-красива от него.

Момичетата имат и брат, който в момента е в "Пирогов" със счупена челюст, жертва на побой, станал преди няколко дни.

Бащата на Симона, Иван Лулеов през 2013-та година застреля крадец, заловен по време на негово дежурство, който в последствие почина. След години съдебна сага, Лулеов бе оправдан, заявявайки, че е действал при самозащита. Още в първите съдебни заседания полицаят твърдеше, че не може да стои в ареста, защото трябва да се грижи за трите си деца.

По случая със Симона е образувано дознание, тя остава в ареста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    кой
    Какви са тия полицайки дето приличат на представителки на най-древната професия? По какви критерии ги избират и какъв изпит държат: писмен или "устен"?
  • -2
    3
    11g
    po ma
  • 13
    2
    18
    Родната полиция ....
  • 29
    1
    Истината
    Хайде......Напомпани джуки? Това изискване за работа ли е?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари