Силен старт на инициативата "Месец на семейството" в Русе

2

Прекрасен старт на инициативата "Месец на Семейството" през изминалата събота в град Русе.

Това съобщават организаторите на събитието. Ето какво още информират те:

"Обещахме ви, че оттук нататък в България ще има позитивна, автентична, целеустремена и добре организирана консервативна алтернатива на неолибералното културно течение. Всяка година оттук нататък първи юни - "Денят на детето", ще дава началото на месеца, в който заявяваме категорично и ясно - България ще бъде страна на разума, вярата, традициите и обичта! Обичта към родината, към историята и преди всичко - към семейството!

Видяхме, че имаме потенциала да разгърнем инициативата ни в истинско национално движение, отстояващо традиционната и християнска визия за обществото на фронта на културната война за умовете и сърцата на подрастващите.

Продължаваме следващата събота, 11-ти юни, от 18:00ч. пред Община Бургас. Кулминацията на месеца ще се проведе в София, на 18-ти юни (пак събота), от 15:00 на площад "Св. Неделя". Ние ще бъдем там, каквото и да се случва - в жега или в трудности, защото вярваме в консервативната алтернатива за бъдещето. Онези, които също го вярвате - елате!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари