Щерката на Николета тръгна по стъпките на майка си

0

Най-популярното малко момиченце в родния хайлайф - Никол Божинова тръгна по стъпките на майка си - Николета и вече записа в своето портфолио първа рекламна фотосесия.

След като миналата година дебютира като манекенка на подиума на Sofia Fashion Week, сега пък засне ексклузивни кадри за небезизвестния детския център - Trinity Kids.

Още от бебе Никол е апетитна хапка за търсещите реклама, но Николета цели четири години отбиваше предложенията към тях, за да дочака този мащабен проект, от който за начало споделиха едва един кадър, но придружен с изключително емоционален текст:

"Като родител, житейската ми мисия е да превръщам ежедневието на Никол в приказка. Виждате я щастлива, емоционална и мечтаеща! Знам, че тази малка принцеса след няколко години ще срещне своя принц, но докато дойде този момент обаче, магията ще бъде сътворена от мен и от Trinity Kids, които бяха домакини на първата й професионална сесия в живота, за крехката възраст от 4 годинки. Благодарим им, че създадоха за Никол това вълшебство и несъмнено тя вече има своето кралство."

От кадрите се вижда, че интериора на детския клуб е тематично преобразен, а Никол се е справила много професионално и е страшно естествена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари