Ще видим ли от Sportingwin мобилно приложение

0
Засега липсва Sportingwin мобилно приложение, но браузър версията изпълнява подобна роля
Засега липсва Sportingwin мобилно приложение, но браузър версията изпълнява подобна роля

Засега липсва Sportingwin мобилно приложение, но браузър версията изпълнява подобна роля

Платформите за спортни залагания се увеличават ежегодно, а едно от най-новите имена е SportingWin. Брандът инвестира във функционален уебсайт, снабден с всички иновации, и предлага разнообразие от събития в тиражите си. Но възможно ли е да се залага през телефон? Засега липсва Sportingwin мобилно приложение, но браузър версията изпълнява подобна роля. Повече за нея и кога да очакваме апликация за преносими устройства, споделя екипът на Nostrabet.

Плановете на Sportingwin за мобилно развитие

След като Sportingwin встъпи на българската сцена, получавайки лиценз от НАП, много потребители се регистрираха поради началния бонус и различния дизайн спрямо конкурентите. В платформата няма казино игри, но са публикувани залози на 25+ дисциплини, включително на електронни спортове.

Възможно е, след като достигне желаното ниво на настолния уебсайт, Sportingwin да се ориентира към разработка на мобилно приложение. На този етап няма информация дали се работи по подобен проект, затова можем само да гадаем.

Други букмейкъри вече създадоха апликации за водещите операционни системи – iOS и Android OS. Благодарение на тях участниците получават бърз достъп и известия при нови бонуси.

Ако Sportingwin цели да се утвърди в бранша, трябва да следва тенденциите и да отговори на конкуренцията.

Как се участва в Sportingwin през телефон

Въпреки отсъствието на Sportingwin мобилно приложение, има как да залагате в букмейкъра през преносимо устройство. Използва се браузър версия, която се приспособява към екрана и разделителната му способност.

Няма значение дали разчитате на iPhone, iPad, телефон с Android, или друго мобилно устройство, защото портативният сайт се зарежда безпроблемно. Не изисква теглене и инсталация, което е преимущество, но използва повече мобилни данни спрямо бетинг приложенията.

За ускоряване на достъпа до Sportingwin Mobile може да се добави пряк път. В Safari, Chrome Mobile, Opera Mini има подобна настройка, която се появява след влизане в съответния уебсайт.

Всички спортове, първенства и пазари, които са част от десктоп версията, попадат в мобилната платформа. След избор на селекции, те се добавят в електронния талон (betslip) и са налични за комбиниране.

Къде да следим новините около Sportingwin

Успешният залагащ е този, който умее да се възползва мъдро и навреме от новите функционалности. За да научите първи при поява на мобилно приложение, следете блога в Sportingwin България. Той предоставя новини за бонуси, партньорства, дерби мачове.

Друг канал за информация, който може да използвате, е новинарската секция в Nostrabet. В нея се публикуват всички вести, свързани с букмейкъра, и има ръководство за залагане.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    До славчето пидала
    Слави ти специално ще видиш смегмата на неумит цигански хуй в устата си уруд
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари