Шофьор с нерегистриран автомобил "изгоря" в квартал Здравец Изток

0
Русенец карал нерегистриран автомобил с изтекли регистрационни табели
Русенец карал нерегистриран автомобил с изтекли регистрационни табели

Бързо производство е образувано срещу шофьор, управлявал нерегистриран автомобил с изтекли регистрационни табели.

На 20 октомври около 17:30 часа екип на сектор "Пътна полиция" при обход в района на улица "Райна Княгиня" в Русе, зад блок „Чавдар войвода" е забелязал лек автомобил "Пежо 206", който се е движел с поставени регистрационни табели с изтекъл срок на валидност през 2017 г.

След подаден светлинен и звуков сигнал автомобилът спрял вдясно на пътното платно и последвала проверка, при която е установено, че водач и собственик на колата е 33-годишен русенец.

Той представил на униформените документи на автомобила и разрешение за временно движение, което е било валидно до 15.10.2017 г., освен това не представил валидна застраховка гражданска отговорност.

За установените нарушения (управление на МПС, което не е регистрирано по надлежния ред; управление с изтекли регистрационни табели; управление на МПС без сключена задължителна застраховка гражданска отговорност) са му били съставени актове. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и срещу русенеца е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари