Шофьор с множество провинения "изгоря" в село Кривина

3
Срещу мъжа са образувани две производства
Срещу мъжа са образувани две производства

В РУ – Бяла са започнати две производства срещу шофьор на лек автомобил. 

Около 15:00 часа на 2 февруари в с. Кривина полицейски екип от РУ- Бяла  е спрял и извършил проверка на лек автомобил "БМВ" с регистрация „СМ“, при която се установява, че колата управлява 30-годишен мъж. В хода на проверката е станало ясно, че поставените на автомобила регистрационни табели са издадени за лек автомобил с марка "Мицубиши“, модел „Лансер", собственост на жител на Смолян, а въпросното БМВ е с прекратена регистрация, наложена със заповед за прилагане на принудителна административна мярка от РУ – Свищов.

Също така униформените са изяснили, че 30-годишния е неправоспособен водач, след като има наложена  влязла в сила принудителна административна мярка на 18 януари т.г.

Констатираното е документирано от полицейския екип. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай в РУ – Бяла и срещу 30-годишния е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 345, ал.2 от НК и бързо производство за престъпление по чл. 343в, ал.3 от НК.       

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари