21-годишен русенец с мотопед отнесе два акта

1
Екип на Пътна полиция го е спрял за проверка на "Чипровци"
Екип на Пътна полиция го е спрял за проверка на "Чипровци"

Карал без шофьорска книжка и с чужди табели на мотопеда

На 27 август около 23:50 часа на ул. "Чипровци" в гр. Русе екип на Пътна полиция са спрели и извършили проверка на мотопед с марка "Piaggio", при което като водач е установен 21-годишен русенец. В хода на полицейските действия е станало ясно, че мотопедистът е неправоспособен водач, а също, че поставената на превозното средство табела е издадена за друго МПС - мотоциклет "Тула 199".

За установените нарушения на водача са съставени два акта, а по случая е започнато бързо производство по чл. 345, ал.1, пр.1 и чл.345, ал.2 вр. ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Анонимен
    Някой още вярва ли че Русе е град!?замръзнал е последните 30 години на едно място.едно голямо празно село и повечето от там май не са излизали от него да си сменят мирогледа.сдухани псевдо патриоти има там голи оптимисти.не гледали на тъпо айде бе . само ножкаджии виреят там . жени може да се каже че няма.и някой друг селянин от близките села и разградско.айде сега кажете че не било така и как било много хубаво там.обикновено като му кажеш истината на някой от Русе и вика не било тъй.чисто луди.и като излезеш навън и тук таме по някой пенсионер по улиците и някой чикиджия с Би Ем Ве със изтрити зимни гуми раздаващо пълната газ и високо интелигентна физиономия.Айде почвайте с минусите вярващите в обратното,,местни родолюбци,,,🤣🤣
  • 4
    5
    Е, ми така ...
    Освен ел.тротинетките вече се появиха и ел.скутерите - ел.мотопеди, дето джиткат навсякъде в града без рег.табели и ги няма в никакви Правилници и Закони - за тях какво?
  • 2
    4
    Анонимен
    И всички гледат само на тъпо
  • 2
    3
    Анонимен
    Тоз град има само смешни чикиджии с комплекси гледащи на криво и тъпо все едно си му изял филията.и без елементарна култура.досега една мадама не съм запознал от там.ако случайно има е обвързана с някоя ретро мутра дето е на годините на баща и.и ако нямаш прекалено много кеш не им правиш впечатление.и обикновено имат стелки арогантни физиономии
  • 3
    2
    Гошо куче лошо
    Тос е представителна извадка на Русенски тарикат и стои малко по-високо в иерархията от обикновен тротинеткаджия. След това са пишман дрифтачите с пишман колите си по пишман улиците на пишман града. После в моя топ тен са баш батките с баш хилядарките (моа са на 20 години ама поне вървят :))) ) дето чак не гледат като карат, за да гледат кой ги гледа и те да го гледат, щото ги гледа. Пък най-отгоре съм аз. Потен и пеша и да хейта в дунавмост-а :))))
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари