Спипаха русенец зад волана на кола с чужди номера

3
По случая е образувано бързо производство
По случая е образувано бързо производство Снимка: МВР

По случая е образувано бързо производство

Бързо производство е образувано срещу шофьор, управлявал автомобил с поставени табели от друго превозно средство. На 26 ноември около 11:00 часа на улица "Антим" в Русе служители от Първо РУ са спрели лек автомобил "Ауди 80" с русенска регистрация.

При последвалата проверка са установили, че колата управлява 39-годишен мъж от Русе. В хода на полицейските действия е изяснено, че въпросният автомобил е с прекратена регистрация, а поставените му регистрационни табели са предназначени за лек автомобил „Рено Клио“.

Констатираното е документирано и по случая е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари