Шофьор с 4,30 промила алкохол катастрофира в Русе

1
Автомобилът на 55-годишния мъж се заби в дърво
Автомобилът на 55-годишния мъж се заби в дърво Снимка: БГНЕС / архив

Автомобилът на 55-годишния мъж се заби в дърво

На 4 август в 17:30 часа в ОДМВР - Русе е постъпил сигнал за ПТП с лек автомобил в русенската местност „Касева чешма“, в района на спирка на градския транспорт "Завоя Юг".

Изпратените на място пътни полицаи са установили, че автомобил с марка „Нисан“, модел „Терано“, управляван от 55-годишен мъж, при десен завой се е отклонил вдясно по посоката си на движение, навлязъл е в крайпътна канавка и се е ударил в дърво, съобщиха от ОД МВР - Русе.

В хода на изясняване на произшествието униформените са изпробвали водача за употреба на алкохол с техническо средство, при което дрегерът е отчел концентрация 3,99 на хиляда в издишаните от мъжа въздушни пари. Шофьорът е бил задържан и конвоиран до болница „Канев“, където е дал кръвна проба. След провеждане на химическо изследване на пробата е установена концентрацията на алкохол в кръвта от 4,30 промила.

По случая е образувано бързо производство от разследващ полицай, с оглед на престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Фртио
    Пълен нещастник!!!Няма думи,с които да се опише!!!Вземете му книжка,кола....Убиец на пътя!!!
  • 2
    7
    Ппс
    Понеже се е случило преди няколко дена и затова сега нищо не си пише за отнемане на автомобил защото е влязло разпоредба която гласи че при употреба на алкохол се отнема автомобила
  • 8
    6
    Пълно е
    по цехчетата с такива чичаци-юнаци, от сутринта са на твърдо гориво, до вечерта вече не знаят къде се намират и какво правят!
  • 20
    5
    123
    Този верно е за килиите. Категоричен убиец. Много жалко и престъпно безотговорно е ако го пускат да си ходи.
  • 21
    4
    daskal
    Интересно, станало е преди 5 дена. Защо чак сега се пуска като новина?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- На времето имахме безплатно образование и безплатна медицина!
- Е, нищо де, сега поне имаме безплатна работа!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари