Осъдиха шофьор, карал с 3 промила автобус

0
Шофьорът сключил споразумение с прокуратурата, в което било договорено наказанието му – 6 месеца условно, с 3 години изпитателен срок
Шофьорът сключил споразумение с прокуратурата, в което било договорено наказанието му – 6 месеца условно, с 3 години изпитателен срок

Шофьор на автобус, карал пиян возилото за обществен транспорт марка „Мерцедес-814Д-Варио“ във вилната зона в местността Касева чешма край Русе, беше осъден. Той седнал зад волана с 3,01 промила алкохол в кръвта. Това се е случило точно преди един месец – на 21 март 2015 г.

Мъжът, който веднъж вече бил осъждан, но реабилитиран по право, поради което се водел с чисто съдебно минало, се признал за виновен, щом бил заловен и срещу него започнало досъдебно производство и му повдигнали обвинение.

Той сключил споразумение с прокуратурата, в което било договорено наказанието му – 6 месеца условно, с 3 години изпитателен срок. Водачът н автобуса бил лишен и от право да шофира каквото и да било моторно превозно средство за период от 2 години и 6 месеца. От тази санкция му е приспаднато времето, през което бил наказан по административен ред по същия начин – това сторили полицаите още в деня на залавянето му – 21 март 2015 г.

Одобреното от съда споразумение има последиците на влязла в сила присъда

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари