Шофьор и пътник са ранени при две катастрофи в Русе

3
И двете катастрофи са станали на 31 юли
И двете катастрофи са станали на 31 юли Снимка: БГНЕС / Архив

Водач и пътник са пострадали  след блъскане на автомобили в крайпътно дърво и в метална ограда в Русенско

Едното произшествие е възникнало на 31 юли около 07:57 ч. по пътя между селата Стамболово и Борисово. При изясняване на произшествието на място е установено, че в условията на ясно време и суха пътна настилка, водачът /18 г./ на лек автомобил марка „Опел Астра“ е загубил контрол над колата и се е блъснал в крайпътно дърво, след което се е преобърнал на платно.

Шофьорът е бил прегледан от екип на ЦСМП и е освободен за домашно лечение с охлузвания в областта на коляното. Произшествието е документирано от екип на РУ – Сливо поле. Пробата на водача за алкохол е била отрицателна.

Другата катастрофа е станала на 31 юли около 18:38 ч.аса на ул. "Никола Петков" в Русе в квартал "Здравец". Товарен автомобил „Форд“, управляван от 48-годишен мъж, е напуснал пътя вляво и се е блъска в декоративна метална ограда. При произшествието е пострадал возещ се отпред в автомобила пътник на 34 г. – с контузни рани по главата.

След преглед в болницата е бил освободен за домашно лечение.

Произшествието е документирано по административен ред от екип на пътна полиция, като причина униформените са посочили – несъобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари