Трима пострадали при катастрофи в Сандрово и Ветово за един ден

0
Шофьорът, блъснал автомобил в Сандрово, се оказал с над 1.2 промила алкохол
Шофьорът, блъснал автомобил в Сандрово, се оказал с над 1.2 промила алкохол Снимка: Архив / Георги И. Иванов

Две катастрофи само за един ден в Русенско

На 12 декември около 12:20 часа в гр.Ветово на ул. "Трети март" лек автомобил „Ауди“, управляван от 26-годишен мъж е предизвикал ПТП с пострадали. Инцидентът е възникнал, след като водачът на аудито е предприел маневра за завиване надясно, за да навлезе в друг път, като не се убедил ,че няма да създаде опасност за движението и се е сблъскал с движещия се зад него автомобил „Нисан Джук“ с водачка на 24 г. Вследствие на произшествието са пострадали водачът на аудито с фрактура на носа и пътник от другата кола с охлузване по главата. Случаят е документиран от екип на РУ – Ветово.

На 12 декември около 13:15 ч. в село Сандрово на ул. "Панайот Волов", 58-годишен мъж, водач на състав от ППС - моторна самоходна машина (мотоблок) и прикачено към нея ремарке, без регистрации с неустановени собственост,модел и марка, е загубил контрол, излязъл е вляво от пътя по посока на движението си и се е блъснал в паркиран автомобил „Мерцедес“.

На местопроизшествието за изясняване на инцидента е изпратен екип на пътна полиция. Водачът е лика пострадал, като след преглед в болница в Русе е бил освободен с контузия на главата. Униформените са документирали инцидента като при извършените проверки са установили, че мъжът е управлявал след употреба на алкохол в концентрация над 1.2 промила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари