Шести човек от екипажа на кораба "Верила" е задържан

1
Това потвърдиха от "Параходство Български морски флот"
Това потвърдиха от "Параходство Български морски флот" Снимка: Jonh Heron / MarineTraffic.com

Това потвърдиха от "Параходство Български морски флот"

Шести човек от екипажа на кораба "Верила" е арестуван при разследване за трафик на кокаин за милиони евро на борда на плавателния съд. Това потвърдиха от "Параходство Български морски флот" в съобщение до медиите днес, предаде БНТ.

Специализираната полицейска акция на ирландските власти продължава Ръководството на Параходство БМФ отново обяви, че е в готовност да окаже пълно съдействие на органите за разкриване на обективната истина и се надява срещу виновните лица да бъде приложена цялата строгост на закона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    1234
    А кога ще задържат гелосаните от Разград. Нали те са собственици на кораба. Тъпчат с кренвирши всеки един свой кораб. Трима от арестуваните се оказаха с криминални досиета. Тоест не са благонадеждни за тази работа. Значи има цяла организация която се занимава с тая работа с знанието на гелосаните пе..ли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари