Шефът на Дунав: Честно казано не сме готови за евротурнирите

3
Председателят на управителния съвет на "Дунав" Симеон Симеонов не скри, че е доволен от резултатите, които показва тима в последните си срещи
Председателят на управителния съвет на "Дунав" Симеон Симеонов не скри, че е доволен от резултатите, които показва тима в последните си срещи Видео: btv.bg

Председателят на управителния съвет на "Дунав" Симеон Симеонов не скри, че е доволен от резултатите, които показва тима в последните си срещи.

Русенският тим победи "Лудогорец" и "Черно море" с по 0:1, а срещу "Левски" в последния кръг на първенството направи равенство 1:1.

"Победите за мен не са изненада. Със страх футбол не се играе! Излизаме освободени, защото просто играем за самата игра, нямаме какво да губим и нещата понякога ни се получават", каза след срещата на стадион "Георги Аспарухов" той, цитиран от btv.bg.

Симеонов обаче не скри, че евентуално участие на тима в евротурнирите през следващия сезон ще бъде предизвикателство.

"Знаем си възможностите и е нескромно да предявяваме претенции за призовата тройка. Играем мач за мач. Надявам се да стигнем възможно по-напред в класирането, защо не и в евротурнирите. За да бъда честен, не сме готови за такива предизвикателства. В момента отбора надминава възможностите на клуба", допълни той.

Източник: btv.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари