Шампионът Антон Каракашев се бори за живота си

6
На Тото не му достигат около 130 000 евро, за да може да се подложи на операция в чужбина. А времето е от решаващо значение
На Тото не му достигат около 130 000 евро, за да може да се подложи на операция в чужбина. А времето е от решаващо значение

Шампионът по мотоциклетизъм Антон Каракашев се бори за живота си.

Той е болен от рак, но има надежда за спасяването му.

Мъж в разцвета на силите си, влюбен в живота и любимата си жена, баща на две прекрасни дъщери, богат на много и верни приятели, републикански шампион по мотоциклетизъм” – така го описват в призива за помощ.

Преди по-малко от година Антон Каракашев – Тото, както го наричат приятелите, се разболява от левкемия (Т-лимфобластен лимфом или остра лимфобластна левкемия, с инфилтрации в централна нервна система, менинги, панкреас и бъбреци) и животът му се преобръща. Въпреки това, лекарите дават надежда за живота му – с трансплантация на костен мозък, за който негов роднина е готов да стане донор.

На Тото не му достигат около 130 000 евро, за да може да се подложи на операция в чужбина. А времето е от решаващо значение.

Тото е мъж, който държи на обещанията си, като тези да остарее с любимата жена и да посрещнат стотици изгреви и залези заедно на къмпинга в Арапя, както и да бъде на първия ред на първия самостоятелен концерт на дъщеря си”, се казва още в призива.

Можете да помогнете на Антон Каракашев през платформата HelpKarma.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Добре, че наближава Великден, че и аз да чукна нещо...

Харесай Дунавмост във Фейсбук