Серия от взривове в Киев

2
Русия засили ракетните атаки срещу Украйна през последните седмици
Русия засили ракетните атаки срещу Украйна през последните седмици Снимка: БГНЕС / ЕПА

Русия засили ракетните атаки срещу Украйна през последните седмици

Серия от взривове са чути в украинската столица Киев днес сутринта, съобщиха очевидци за Ройтерс, докато местните власти в Северна, Източна и Централна Украйна информираха за ракетни удари, предаде БНР

Русия засили ракетните атаки срещу Украйна през последните седмици, след като обвини Киев за експлозия, която нанесе щети на Кримския мост.

Над Киев може да бъде видян дим след над 10 експлозии, в части от града е спрял токът, както и мобилните комуникации. 

Ихор Терехов, кмет на Харков, заяви, че градът е бил ударен от две ракети. Тяхна мишена е "критичен инфраструктурен обект". За взривове се съобщава и в Запорожие и Черкаси.

"Русия продължава войната срещу граждански обекти", написа в Телеграм Андрий Ермак, началник на кабинета на президента Володимир Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    123
    викаш, хакваш ми айпито и право вкъщи на гости идваш ? само да не ти се наложи да сменяш три самолета докато ми дойдеш нагости и после да си тръгнеш сополив наобратно. Усраинската напаст е на гости в Бг и трябва да се съобразява. Още повече че над 60% от народа не я подкрепя и това число расте, както в Бг така и в останалата част от света. Та да му правите сметка, къде се намирате, маймуни.
  • -4
    5
    daskal
    До 123 - Брат`чед, мери си думите! Дрънкай глупостите си, но не заплашвай никого. Интернет пространството не е чак толкова анонимно.
  • 6
    4
    123
    по кирливия ти акцент в писането и по словореда те усещам, че си бездомна усраинска мастия дошла да лае в чужд двор. вие не я знаете тази приказка но в чуждо село и керемидите бият. така че му прави сметка.
  • 4
    3
    Украинска провокация
    Самите украинци правят тези разрушителни експлозии в Киев и в други градове с определена цел. С нея те се опитват да заблудят световната общественост , че ужким руснаците ги обстрелват , защото са терористи. Умните хора не се хващат на тази провокативна измишльотина.
  • -8
    2
    До долния малоумник
    Като искаш да си освободен отивай в РуZZияр там много обличат демокрацията, инакомислието, свободата на словото, мисленето и изразяването. Защо стоиш цапаш българската земя
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари