СДС: На изборите тази година вероятно отново ще бъдем с ГЕРБ

0
Това ще се случи и на президентските, добави Румен Христов, като определи това партньорство като съвсем нормално
Това ще се случи и на президентските, добави Румен Христов, като определи това партньорство като съвсем нормално Снимка: Булфото, архив

"На парламентарните избори вероятно отново ще бъдем с големия партньор в ЕНН – ПП ГЕРБ"

Това каза за предаването „Добър ден, България“ на Радио „Фокус“ председателят на СДС Румен Христов. Това ще се случи и на президентските, добави той, като определи това партньорство като съвсем нормално. "Евентуално присъствие на патриотични формации в коалицията няма да повлияе на решението на СДС", увери Христов. Той отрече към момента да се спряга конкретно име за кандидат-президент.

„За нас най-важни към момента са парламентарните избори, които са съвсем скоро и работим за тях. В зависимост от резултата ще се мисли и за кандидат на десницата. Трябва да бъде избран човек, който има политически бекграунд, изградени държавнически умения и който ще мисли за България, а не за политическата формация, която представлява. Не се стремим към това, което виждаме в момента от страна на левия Румен Радев“, поясни той.

Румен Христов коментира още, че по време на управлението на настоящия президент не е видял никакви действия, които да бъдат консенсусни за обществото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари