Теменужка Петкова: ГЕРБ никога не е влизала в коалиции с ДПС

0
"Днес приключва процеса по номинация в ГЕРБ за предстоящите избори", каза още Петкова
"Днес приключва процеса по номинация в ГЕРБ за предстоящите избори", каза още Петкова Снимка: bTV

"Днес приключва процесът по номинации в ГЕРБ за парламентарните избори. Цялата процедура ще е обект на разглеждане от областните структури и ръководните органи на партията"

Това каза министърът на енергетиката Теменужка Петкова пред "Тази сутрин".

„Всеки член има право да номинира до трима представители. След като премине този процес, ще стане ясно. При нас има процедурни етапи, те са свързани именно с тези номинации. Съвсем скоро ще стане ясно. Не спирам да се учудвам на това, което г-н Цветанов твърди по отношение на енергийните проекти. Особено за газопреносната структура на България, а за да се стигне до реализацията на този проект, беше актуализирана енергийната стратегия на страната. Тя бе приета в парламента с огромно мнозинство. Изключително неприятни коментари, абсолютно нямащи нищо общо с истината. Работили сме само в интерес на България. Нека да си говорят, важното е, че успяхме да реализираме тези проекти“, коментира Петкова.

Тя заяви, че ГЕРБ никога не е влизала в коалиции с ДПС.

„Явяваме се или сами, или с нашите партньори от СДС. Изключително ясни и прогнозируеми сме. Различни политически сили се опитват да нагнетяват нагласи и настроения у хората, че едва ли не изборите ще бъдат манипулирани. Това е поредната лъжа. Не знам кога са искрени от БСП - когато призовават за висока избирателна активност, или когато казват, че изборите са манипулирани и по този начин демотивират хората да гласуват“, каза още енергийният министър.

Тя коментира и 7 блок на АЕЦ „Козлодуй“, като каза, че реализацията на проекта трябва да се задейства по-бързо.

„Трябва да се мисли двата реактора да са на едно и също място, обясни Петкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Как да вбесите мъжа си?
Изчакайте го да изпревари с мъка 16 ТИР-а и тихо кажете, че ви се пишка!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари