Волен Сидеров: Подготвя се коалиция между ГЕРБ и ”Има такъв народ“

0
По думите на националиста той многократно е натискал за промени, но ВМРО и НФСБ са вкарали лобистки закони, като посочи промените за Черноморското крайбрежие, изсичането на горите, както и законът за трюфелите
По думите на националиста той многократно е натискал за промени, но ВМРО и НФСБ са вкарали лобистки закони, като посочи промените за Черноморското крайбрежие, изсичането на горите, както и законът за трюфелите Видео: bTV

Започнах да критикувам политиката на патриотите. Хората очакваха от нас други неща – да поощрим индустрията, земеделието, да увеличим доходите, да внесем национално самочувствие. Това не се случи

Така Волен Сидеров обясни раздора между „Атака“, ВМРО и НФСБ пред bTV.

По адрес на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, бившият им коалиционен партньор заяви, че и двамата станали вицепремиери и започнали да се занимават с неща, заради които не са били избирани от хората.

„Министерство на отбраната стана агенция за недвижими имоти. Другият се занимаваше да затваря заведения и да убива малкия и среден бизнес. Не беше това каузата“, категоричен е Сидеров.

ГЕРБ са хлъзгави и, ако не им се наложи малко по-твърдо, няма как да стане. Ръководството на ГЕРБ и Борисов нарушиха баланса“, смята Сидеров.

По думите на националиста той многократно е натискал за промени, но ВМРО и НФСБ са вкарали лобистки закони, като посочи промените за Черноморското крайбрежие, изсичането на горите, както и законът за трюфелите.

„Цялата патриотична общност в България с нетърпение очакваше този закон за трюфелите и ВМРО им го даде“, каза Сидеров с ирония.

На въпрос дали има диалог с премиера Бойко Борисов, Сидеров коментира, че отдавна не. „От доста време се чудя дали да не изляза на автостоп някъде и да спра джипката, и да му кажа нещата, които искам да му кажа. Но и той може да ме намери. Аз си стоя статично, може да ми се обади“, коментира лидерът на „Атака“.

Според него следващият коалиционен партньор на ГЕРБ ще бъде партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари