Сдружение „България си ти!“ подпомагат с продукти бедстващи хора

0
Българската хранителна банка предостави над 7000 млечни продукта, разтворими шоколадови напитки и бисквити за подпомагане на нуждаещи се хора
Българската хранителна банка предостави над 7000 млечни продукта, разтворими шоколадови напитки и бисквити за подпомагане на нуждаещи се хора

Българската хранителна банка предостави над 7000 млечни продукта, разтворими шоколадови напитки и бисквити за подпомагане на нуждаещи се хора. Днес бусовете на Сдружение „България си ти!“ отново ще обиколят множество населени места, за да подпомогнат с продуктите бедстващи хора, многодетни семейства, социално слаби и множество уязвими социални групи.

Бусовете на Сдружението ще се отправят по три маршрута. Една от първите „спирки“ е Берковица, след което екипите на организацията ще се отправят към град Мизия, за да зарадват пострадалите от наводнението. Следват деца от социални институции в Правец.

Вторият бус на Сдружението ще се отправи към Монтана, след това – Якимово, където ще бъдат подпомогнати бедни семейства, които са „под крилото“ на един от учредителите на „България си ти!“  Отец Иван от Нови хан.

Третият „лъч“, по който ще поемат бусовете е село Граф Игнатиево, , Пазарджик и приюта на Отец Иван в Нови хан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари