САЩ започват да обучават украинци на танковете "Ейбрамс"

1
Това обявиха от Пентагона след срещата в Рамщайн
Това обявиха от Пентагона след срещата в Рамщайн Видео: NOVA

Това обявиха от Пентагона след срещата в Рамщайн

Съединените щати започват да обучават украинци на танковете „Ейбрамс”. Това обявиха от Пентагона след срещата в Рамщайн, предава NOVA. Министърът на отбраната Лойд Остин уточни, че танковете ще бъдат закарани в Германия и обучението на украинските екипажи ще се провежда там. Досега съединените щати са се ангажирали да предоставят на Украйна съвсем малък брой от най-модерните си танкове. Това са около 30 машини, които няма да влязат в Украйна преди есента. Американската армия има съответния персонал, техника и пари, за да ги поддържа, но създаването на такава логистика в Украйна не се смята за лесно.

"Ускорихме доставката на нашите М-1 Ейбрамс и Украйна ще получи машините в близките месеци. Танковете за подготовка ще са в Германия в следващите няколко седмици, което е значителен прогрес", обясни Лоид Остин.

"Танковете трябва да се използват в комбинация с механизирана пехота и артилерия. В синхрон с конвенционална пехота и така нататък. Така че, не говорим за магическо оръжие. такива няма. Но смятам, че когато бъдат доставени и достигнат оперативните си способности, Ейбрамс ще бъдат много ефективни на бойното поле", каза Марк Мили - председател на Комитета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    8
    нда
    бол, бол интернетекспеРи тука! ѝ знаят ли ескпеРите какъв процент от това в нета е достоверна информация?!? Май не!
  • -3
    7
    до 6
    Знам как се търси информация в интернет. Явно ти нямаш доказателство за думите си.:) Исках линк , който да докаже тезата си, а не акъл.:) Ех, смешник! Телетата си оставате телета!
  • 3
    6
    До 5
    Напиши Т-90А, натисни,търсачката и те засипва с информация от всякъде.Избирай си желаната информация и четиНно май,не ти се четат такива новини....
  • 0
    5
    до 3
    Я дай линк ! То наизуст всеки може да дрънка, особено Байдън.:)
  • 1
    4
    хахаха
    Има клипче от американците направено - ква кочина е вътре в танка, чудят се момчетата как може да е толкова занемарен и зле поддържан. А уж най-модерния руски танк (ако не броим парадната армата с целите и 14 произведени бройки).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари