Санитар в болницата в Ямбол: Д-р Диманов, спите ли спокойно?

3
Защо ние, санитарите от МБАЛ "Свети Пантелеймон" АД, пак сме ощетени?
Защо ние, санитарите от МБАЛ "Свети Пантелеймон" АД, пак сме ощетени?

Публикуваме изявление на Пенка Господинова, санитар в МБАЛ "Свети Пантелеймон" АД в град Ямбол, споделено в социалната мрежа:

"Д-Р Диманов,с риска да си отида от работа искам да Ви попитам: Спите ли спокойно! Защо ние санитарите от МБАЛ "Свети Пантелеймон" АД гр Ямбол пак сме ощетени!

Не само ние, но и всички колеги които не са медицински специалисти! Ние не сме ли част от тази колектив! Може би ще намерите отговор на въпроса ми! Вече две години ние работим под минималната работна заплата! С какво го заслужихме?

По цели нощи ходим от отделение на отделение! После в отделението където работим! Защо? Ние нямаме ли това право да си получаваме реалната заплата? Как се живее с тази заплата? Вие не знаете, нали? Има една поговорка "Царят дава,пъдарят не дава"!

Ситият на гладния не вярва! Истината бледнее пред всичко останало! Никой не може да ми вземе ръцете! Обичам си работата!

Най-хубавото е, когато срещнеш пациент, и той ти каже "Благодаря"! Това е наградата за труда ни! Вярвам, че ще намерите отговор на въпросите, които вълнуват всички, които работим на тези мизерни заплати!

Знам, че тонът ми е рязък, но повече не се търпи! И ние сме хора, и ние искаме да знаем кога и на нашата врата ще огрее слънце!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари