Съдят гранични полицаи за вземане на подкупи на "Дунав мост"

1
Делото е образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Русе против четирима души
Делото е образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Русе против четирима души

Делото е образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Русе против четирима души

Повдигнатото на подсъдимия М. Ч. обвинение е за това, че на 08.09.2016 г. и на 15.07.2016 г. в гр. Русе, в условията на продължавано престъпление- на два пъти, на ГКПП Русе - граничен пункт „Дунав мост“, в качеството му на полицейски орган – „ Старши полицай“ в ГКПП- Русе, при ГПУ- Русе към РДГП- Русе, поискал и приел дар от Н. А. – на два пъти парична сума в размер на 20 лв. на обща стойност 40 лева, която не му се следва, за да не извърши действие по служба - да не изиска документ за превозвания товар от Н. А., както и да не извърши проверка на документите на лицето и управляваното от него МПС.

Обвиненията срещу другите трима подсъдими са същите, но според обвинителния акт са извършени на други дати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Стефан
    Материалът е сгрешен и трагичен Първо-. служителите от гранична полиция не се интересуват от товарите на МПС. Това е задължение на митницата. Второ- да се съди човек през 2023г. за 40лв. и случая да е от 2016г. е глупост и свидетелства за пълно бездействие на всички видове власти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари