Шофьор се изправя пред съда за подкуп на полицаи в Русе

0
Румънският гражданин се е опитал да даде 20 евро на полицаите за да пререди колоната от ТИР-ове
Румънският гражданин се е опитал да даде 20 евро на полицаите за да пререди колоната от ТИР-ове

Румънският гражданин се е опитал да даде 20 евро на полицаите за да пререди колоната от ТИР-ове

Окръжна прокуратура – Русе приключи за седем дни бързо производство и внесе в съда обвинителен акт срещу 52-годишен румънски гражданин.

Обвинението срещу Р.К. е за това, че на 06.08.2022 г. в гр. Русе, дал - пари в брой - банкнота с номинал 20 евро на длъжностни лица – двама полицейски служители в Група "Охрана на обществения ред" на сектор "Охранителна полиция" към Първо РУ - Русе при ОД на МВР Русе, за да не извършат действие по служба.

Обвиняемият дал подкупа на полицаите, за да не изпълнят задължението си от Закона за движение по пътищата - при регулиране на движението по пътя към ГКПП "Дунав мост", да не го отклоняват с управлявания от него товарен автомобил "Рено" с румънска регистрация, за подреждане по реда на образувалата се колона, за да изчака реда си за преминаване през границата на страната.

Предстои насрочване на делото за разглеждане пред съда.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари