С колко ще се вдигнат таксите в РУ "Ангел Кънчев"

1
Без промяна остават таксите за докторантите и за прием във висшето училище
Без промяна остават таксите за докторантите и за прием във висшето училище Видео: Кис 13

Без промяна остават таксите за докторантите и за прием във висшето училище

Под 5% ще се вдигнат таксите за обучение на студентите в Русенския университет през следващата академична година

За разлика от други градове в страната, където увеличението е с 20%, в Русенския университет таксите се вдигат само с по 20 лева на семестър, което прави ръст от под 5%, обясни ректорът акад. Христо Белоев, предаде телевизия КИС 13.

Няма да правим компромис с качеството на обучение и то ще продължава да бъде все така високо, независимо че таксите не се вдигат колкото в други висши училища в страната, каза още ректорът на Русенския университет.

През следващата академична година, във висшето училище в Русе не се предвижда промяна на таксите за докторантите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Закривай
    Селскостопанския институт в Русе!
  • 11
    5
    Segashen
    Унито така е закъдсло за студенти, че и без такси и с тройки ще ги приеме. Глад голям, съчетан с ниско качество на обучението. Но иначе големи реклами се правят в медиите дано някои риби се хванат на въдицата на павликенския мазен селски въдичар.
  • 5
    4
    Бивш
    Е ,Драги русенци , Станахме за смях заради ''Академичната мисъл'' на нашия т.н. ВУЗ .! Време е да се действа и да се ''реже'' до кокал !
  • 6
    3
    Ганьо тракториста
    Аве кво обучение, чи да праити кумпромис, ве Ристе. Ма то толкуз е долу чи нямъ нъкъде ве. 😭 Плачи ти ли зъ студенти, шъ дойдът ут дилиорманъ, чи влъдеят млогу дубре изикъ.
  • 3
    2
    профи
    University of Ruse - #907 of 2,785 In Europe. #7 of 47 In Bulgaria. #3150 of 14,131 In the World. Само за сведение на чок отворените.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари