Руски разузнавателен самолет е нарушил въздушното пространство на Швеция

0
Инцидентът е станал докато скандинавската страна обмисля кандидатурата си за членство в НАТО след инвазията на Русия в Украйна
Инцидентът е станал докато скандинавската страна обмисля кандидатурата си за членство в НАТО след инвазията на Русия в Украйна Снимка: iStock

Руски разузнавателен самолет е нарушил за кратко въздушното пространство на Швеция в петък

Това съобщиха представители на Министерството на отбраната на Швеция. Инцидентът е станал докато скандинавската страна обмисля кандидатурата си за членство в НАТО след инвазията на Русия в Украйна, предават АФП и БГНЕС. 

„Руски самолет АН-30 наруши шведското въздушно пространство в петък вечерта“, се казва в изявление на шведското министерство на отбраната. Екипи на ведомството са проследили инцидента и са го документирали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    ххх
    Щом ти е замирисало най вероятно си се насрал
  • 1
    1
    Spermaman
    Верно е! Чак тук се разсмърдя на шведски наакани памперси.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари