Русенци да медитират за "изчистване на България от мизерниците"

0
Русенци да медитират за "изчистване на България от мизерниците"

Масова медитация с призив "Да бъде Светлина (да изчистим България от мизерниците)" организира русенецът Бойко Никифоров на 5 септември от 21 ч., пише "Топ новини". Той е познат с активната си гражданска позиция по редица въпроси в ролята си и на председател на движение "Бъдеще за Русе", като вече организира подобни събития насочени срещу грипната епидемия и за "връщане на природния рай на България".

Никифоров е създател и преподавател на философията за духовно, физическо и личностно усъвършенстване "Хармоничен прагматизъм", като ръководи курсове за възстановяване на физическото тяло чрез гимнастика и медитации.

"Представете си, че всеки мизерник бъде затиснат от клетвата която сам е положил. Какво се получава? - Нова България! Нека го пожелаем и да се порадваме на резултата. Време е клетвата да падне...", призовава Никифоров.

Той припомня, че в България клетва полагат народни представители, президент, министри и министър председател, общински съветници и кметове, лекари и военни. "Всички те се кълнат, но малко от тях осъзнават, какво означава това", коментира той.

Бойко Никифоров отбелязва, че желаещите да се включат в инициативата, могат да изтеглят запис на медитацията от линк, който ще бъде публикуван в 10:00 ч. на 4 септември на www.harmonypragma.com.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари