Русенци искат да се възстанови арката на "Розариума" в Парка на младежта

8
Липсващата арка на "Розариума" е вследствие от ремонти на ВиК
Липсващата арка на "Розариума" е вследствие от ремонти на ВиК Снимка: Стефан Стефанов / Facebook

Липсващата арка на "Розариума" е вследствие от ремонти на ВиК

Русенец е подал жалба до общината във връзка с нанесените щети около и на арката на "Розариума". Молбата му е от внесена на 15 ноември, 2022 в Община Русе. Г-н Крумов изнася данни за непочистени терени и увредени осветителни тела и арката на "Розариума".

Отговорът идва от ВиК - Русе и в него се казва: "Фирмата-изпълнител е осведомена за предприемане на спешни действия за възстановяване на засегнатите терени и осветление от извършените строителни дейности".

Писмото е от 12 декември, но до днес няма резултат. "Сега сме месец май 2023 и още нищо не се е случило", отбелязва русенецът.

"По-добре е тази ограда да бъде премахната. Грозна е. Да се измисли по-елегантна и стилна арка", е мнението на Емилия Александрова.

Кога Розовата градина ще посреща русенци с нова и богата украсена арка можем само да гадаем. Но си струва общината да вложи малко усилия, още повече защото тук не рядко звучи и Менделсон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Русе75
    Арката беше грозна и некачествена и -приличаше на ограда на гробище. Предишната имитираше японска градинска порта и беше в унисон в обстановката. А колкото до ВИК и просташките , безобразни, некачествени и нескончаеми ремонти , ако имаше кмет на място, щеше отдавна да бъде осъдена за щетите , които нанесе на града и гражданите на Русе.
  • 5
    2
    А кой?...
    Кой и кога ще оплеви розите??? Красиви цветя и на някой му се плаща да се грижи за тях, но не го прави. Хайде бай Пенчо, идват избори, намеси се.
  • 4
    1
    daskal
    С тази "арка" беше като вход на концентрационен лагер.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари