Русенци гневни на улиците в града

4
Жителите на два квартала се оплакват от прах и невъзможност за предвижване
Жителите на два квартала се оплакват от прах и невъзможност за предвижване Видео: NOVA NEWS

Жители на два квартала се оплакват от прах и невъзможност за предвижване

Недоволство в Русе заради разкопани улици, информира Наталия Йорданова за NOVA NEWS

Жители на два квартала се оплакват от прах и невъзможност за предвижване. В продължение на 30 години живеещите там са чакали, за да се изгради канализация. Изграждането вече е започнало, но това създава множество неудобства на жителите.

„Това, което ни накара да се съберем, е пътят и ремонтът, който се случва в „Средна кула” и „Долапите” през последните две години. Придвижването е пълен ад”, коментира един от тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    Ибрям
    Искате канализация -ети ви канализация.тея селяци за русенци ли се имат
  • 6
    8
    до 7
    Като не си в състояние да организираш мащабни ремонти, защо не се организират по-малки, каквито могат да се контролират . Колкото до качеството на ремонтите, ела в междублоковото пространство на Славия, Етър, Марек , миналата година ремонтираха някак си дупките, което ще рече, че два месеца 7-8 бабанки се подпираха на лопатите и се криеха под сенките, а сега дупките са се отворили при условие, че нямаше и зима. Отделно , че ВиК по навик нарязаха асфалта на няколко места и така го заебаха. Колкото до хубавата русенска вода, ела да ми видиш филтрите в къщи и да си налееш една чаша вода от първата степен. Откакто загробиха 200 000 прасета във вододайната зона, водата не става за пиене, пробвай се да си налееш чаша вода нощем, мирише на химия. Съвсем трети е въпроса, че по този начин на правене на водопровода, при първата по-здрава зима ще се пръскат тръби! А противопожарните хидранти ще убият някой човечец в тъмното.
  • -8
    7
    русенец
    Нищо лошо не мога да кажа за Пламен Стоилов. Истината е,че сега строителните и ремонтни работи са мащабни. При това сегашните управляващи работят при далеч по-тежки условия. Преди нямаше нито пандемия, нито скок на цените на ток, газ и горива, нито пък война. ВЯРНО Е, ЧЕ РЕМОНТНИТЕ РАБОТИ СЪЗДАВАТ НЕУДОБСТВО, НО ТИЯ ХОРА ЗАСЛУЖАВАТ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТОВА, КОЕТО ВЪРШАТ! СЪРДИТИТЕ И НЕДОВОЛНИ АКТИВИСТИ НА ГЕРБ СА ЯСНИ. ЗА ТЯХ ВСИЧКО Е ЛОШО.Русе е един от малкото градове в България, който няма проблем с водата. Представяте ли си при тия летни температури да имаше и воден проблем?При това водата в Русе е хубава.Нека бъдем търпеливи и да проявим разбиране. Ремонтите трябва да се направят, защото е недопустимо да има загуби на вода от над 50%.Не са виновни от В и К, че с времето стотици километри водопроводи се амортизират. Всеки ремонт е свързан с неудобство. Затова трябва да се въоръжим с търпение и да проявяваме разбиране.ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА БЛАГОТО НА РУСЕ!
  • 4
    6
    Spermaman
    Моля всички граждани от Кулата и Долапата, да си хвърлят боклуците на края на селото. Преди години пискаха че искали канал, сега им правят канал, пак пискат. Не мой и оная раота до края, и душата у рая, мили селяци.
  • 6
    5
    магистър-психолог
    На хората не може да се угоди. Никога. Никъде. За това управляващите си гледат тяхната работа, а работата на хората е да мърморят. Научен факт.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари