Ние от Средна кула, Долапите и Басарбово да хвърчим ли, г-н кмете?!

18
Колона от автомобили се е образувала покрай "Джъмбо" откъм Средна кула
Колона от автомобили се е образувала покрай "Джъмбо" откъм Средна кула Снимка: Фейсбук

Гневно писмо от Елиана Димитрова бе получено на редакционната ни поща. Жената е недоволна от липсата на организация на движението към кварталите Средна кула и Долапите, а също и село Басарбово след ВиК ремонта

Публикуваме го без редакторска намеса

"Служителите в Община Русе, Вик Русе и КАТ, отговарящи за организацията на ремонтите и движението по улиците, би трябвало да бъдат уволнени поради некадърност. А кметът на общината г-н Пенчо Милков, който би трябвало да извършва поне контрол на въпросните служители, би трябвало всеки ден да пътува по русенските улици, за да разбере как НЕ си върши работата!

Затворена е улица "Басарбовска", затворен е и единственият път от бул. "България" към улицата. Така ние, живущите в Средна кула, Долапите и Басарбово, явно трябва да хвърчим, за да се приберем до вкъщи!!! Поради това недомислие, хората трябва да обикалят по два маршрута - единият е по пътя Русе - Разград, където на кръстовището на "Джъмбо" стават всекидневни катастрофи. А другият е откъм София - Русе, да се влиза през Долапите, но пък там цялата инфраструктура е разкопана и така си гарантирате ремонт на автомобилите. Решението на служителите, отговорни за ВиК проекта и трафика по русенските улици, директно обричат нас, обикновените хора, или да рискуваме живота си през опасното кръстовище на "Джъмбо" или да трошим колите си през Долапите. 

Толкова ли никой не се сети реконструкцията да се прави на етапи, без да се затваря единственият възможен път?! Толкова ли е трудно да се мисли за хората, които ви плащат заплатите?!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    20
    Павел
    Подавайте сигнали към черна книга и антикорупционен фонд ако се усъмните в тея фирми и пишман общинари дето не знаят каква функция изпълняват.имат потенциал да ги разкъсат ако решат да ни помогнат.после и децата им ще се срамуват от тях
  • 3
    19
    И Йоан
    От разведен комунист, роден либиец, прелюбодействащ с колежките, Вие искате да управлява ли? Тоя мисли само коя да оноди, докато поредната му жена не го вижда. Иначе дюрисд бил! Смешник! Ще омре от глад, ако си изкарва парите, като дюрисд.
  • 4
    18
    Павел
    Толкова са свикнали с кражбите от държавата че ги възприемат като нещо нормално.този е толкова лаком че даже и целия път няма да направи.щото явно си мисли че е някъв голям тарикат.
  • 4
    17
    Павел
    Вчера имах доста абсурден разговор с шефа на фирмата изпълнител която копае в този район двама души от общината и все още не ми се побира в ума и не мога да мирясам. Внимание! При въпрос от моя страна кой контролира и отговаря за правилното извършване на работата Отговора от шефа на фирмата изпълнител на проекта беше че той отговаря за това и всичко било страхотно направено! Не бях чувал подобен абсурден разговор човек от който се очаква да се държи сериозно Питам го :и това харесва ли ти Да много ми харесва Внимание 2 път При търсенето на отговорност из многобройните структури на нашия град се оказа че виновни са били гражданите на кварталите средна кула и Долапите понеже били протестирали 7 години.целия разговор беше пълен фарс. Обещанието на шефа дето сам си прави провеки и сам си ги оценява като страхотни : Улица Димитър Басарбовски ще бъда асфалтирана още този септември 😅 Но малкия проблем е че парите не стигат и ако държавата не отпусне още средства ще се асфалтира само разкопаната част.но така е,,сами си го поискаха арогантността на въпросния господин трудно може да се издържи.поведението му като чели той плаща от неговият джоб.апелирам всички жители на града да обърнат внимание на случващото се и да изискават от хората които сме избрали да работят с парите ни .всеки един от вас може да се убеди с собствените си очи в какво състояние са материалите които всички плащаме.прост пример:4 пъти се поставя насип от бял камък по цялата дължина на Басарбовски и в момента това е не използвам боклук.ще трябва да се посипва за пети път но от това което разбрах парите вече ги няма.така че и върху прахоляка пак не е проблем.
  • 7
    16
    бах ти глупаците
    Ами да сложат едно ченге...поне с осми клас ,че да регулира движението.Да го научат как се подават командите и ..проста работа.Пускаш и спираш движението ,така че да не стават големи колони.Но те ченгетата са на изчезване.Може да ги видиш само на заплата и в милиционерските почивни станции...Евтинжос майка..Само да дочакат 20 заплати и ...айде пазач у някоя банка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари