Русенци бързат да заредят горива с отстъпка

1
Намаление на цените на горивата може да има след Нова година, когато "Лукойл" започва да изплаща данъците си у нас
Намаление на цените на горивата може да има след Нова година, когато "Лукойл" започва да изплаща данъците си у нас

Намаление на цените на горивата може да има след Нова година, когато "Лукойл" започва да изплаща данъците си у нас

Огромни опашки на бензиностанциите заради изтичането на отстъпката от 25 стотинки. В малка бензиностанция в Русе също мнозина водачи са решили да използват празничните дни, за да напълнят резервоарите си, показва NOVA.

Според собственика ѝ държавната помощ винаги е добра, но самото изпълнение куца. "Стойността на отстъпката е смешна при положение, че има такива свръхпечалби в производителя. Тя може да е дори един лев, но се надявам да не я сложат на гърба на бензиностанциите", заяви той.

По думите му намаление на цените на горивата може да има след Нова година, когато "Лукойл" започва да изплаща данъците си у нас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    тоди
    ...да, да и един мармот увива шоколада в станиол
  • 2
    7
    az
    Ако това го имате за интервю и мнение.... Да не говорим за разискване по темата.... Жалки журналисти, жалко за "рибката" хванала се да "разисква"...... СРАМ МЕ Е!!!
  • 11
    6
    Наистина
    Сопата оправя всичко ама още малко търпението май се изчерпва а първо от некадърни писарушки щот те вдигат цени с техните глупости дето пишат
  • 26
    5
    СС
    Пълни глупости пишете. Цял ден обикалям из града и не съм видял опашки пред бензиностанциите.
  • 10
    4
    Хайде, хайде
    Да ви кажа, аз съм доволен от отстъпките. На пропан съм. Ами то, 100 километра ми струваха 8 лева гориво. И да ги махнат, пак ми е добре.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари