Русенската опера кани на Коледна вечер с рождественски песни и греяно вино

0
Програмата на концерта включва традиционни коледни песни, стихове и разкази
Програмата на концерта включва традиционни коледни песни, стихове и разкази Снимка: Dunavmost

Програмата на концерта включва традиционни коледни песни, стихове и разкази

Концерт под наслов "Коледна вечер с рождественски песни и греяно вино" ще се състои на 20 декември тази година в Русенската опера.

Това съобщи пиарът на културния институт Диана Димитрова.

Програмата включва традиционни коледни песни, стихове и разкази.

"Посланието е за радост от живота, обич и взаимна отдаденост не само в навечерието на светлите празници, а и през цялата година", обясни Димитрова, предаде БТА.

По думите ѝ допълнение към празничното настроение ще бъде ароматът на коледно греяно вино, приготвено по специална рецепта от директора на Русенската опера Пламен Бейков. Той ще бъде и солист в програмата, а на пианото ще го съпровожда Божена Петрова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Divino
    Да се грее и пие греяно вино е такава крещяща селяндурщина, че няма накъде повече. Пенливи вина 7 до 9 градуса, леки бели вида - 10 градуса, червени вина - 12 градуса, пищни и плътни вина - 14 градуса. Кой потомствен селяндур е вкарал греяно вино в опера? Вие на хоремаг сте го обърнали. Нямате ли някой естет на държавна заплата, че да ви редактира просташките инициативи?
  • 0
    1
    Боже, Боже
    Държавна опера Русе и греяно вино?! Феерично е! Във Виена, в Италия, в Унгария, ако щете и в една Румъния и т.н. правят балове и спектакли шедьоври, а ние мууаме греяно вино в операта. Че едни пръжки да бяхте добавили, бъбречета и сърчица на скара, сланинка и ракийца. Бе изкарайте по някоя гъдулка и тъпан. То и без това качеството на продукциите ви си го знаем, но като правите нещо, правете го мащабно. Опера, а?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари