Русенска дентална клиника взе голямата награда от престижен конкурс

8

Носител на голямото отличие Дентален мениджър на клиника и носител на наградата Адмира за 2017 г. е клиника Света Аполония.

Новината бе обявена вчера вечерта по време на Годишните награди, които Асоциацията на денталните мениджъри раздаде в хотел "Маринела" след провеждане на Конкурс. Така голямата награда остана в Русе, което е едно сериозно признание за нивото на стоматологичните услуги в града, сподели akcent.bg.

Д-р Соня Еленкова не скри задоволството си от успешното си представяне. Определено тя участва в конкурса с амбицията за победа. "Това е една от най-престижните награди за нашето съсловие и номинирането ни от уважаван колега и носител на приза – д-р Сапункьова е голямо признание за колективния ни труд, постижения и стремежи."

Това споделя д-р Еленкова още при презентирането на клиниката на сайта на асоциацията. По време на връчването на наградата тя не скрива пред члена на журито д-р Сапункьова, че д-р Валентин Дуков и клиника Дукови са желон, който повечето русенски стоматолози, търсейки професионално развитие, го следват.

 СМТЛ Арт дентал- Вартан Вартанян спечели наградата в раздела Мениджър на зъботехническа лаборатория, като отличието бе получено и от партньора му в столицата Бисер Димитров.

Специално отличие получи и практиката на д-р Катя Кинова. Тя участва в категорията Дентален мениджър на кабинет. Тя получи отличие „Съвременна дентална практика с успешен мениджмънт”, както и „Дентален мениджмънт с модерна визия и идентичност”. Д-р Кинова е удовлетворена от признанието, след като наистина работи практиката и излъчва индивидуалност.

Източник: akcent.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари