Русенка: Защо общината не поеме сметосъбирането вместо частната фирма, която не се справя?

2
"Необходимата техника може да се закупи със средствата, спестени от ДДС, които Общината плаща на фирмата от нашите данъци за некачествените й услуги", категорична е Ивелина Петрова
"Необходимата техника може да се закупи със средствата, спестени от ДДС, които Общината плаща на фирмата от нашите данъци за некачествените й услуги", категорична е Ивелина Петрова Снимка: Фейсбук

Ивелина Петрова с предложение до кмета на Русе за проблема с боклуците в града

Тя предлага Община Русе да прекрати взаимоотношенията си с частната фирма, която според русенци не се справя с работата си. Ето какво пише Ивелина Петрова във фейсбук:

"На вниманието на г-н Кмета: след като сметоизвозващата фирма не се справя със задълженията си (всеки ден се публикуват снимки с препълнени/обградени с боклуци контейнери) и след като Общината не може да я контролира (наложи се намесата на Омбудсмана за преместване на 2 контейнера, блокирали тротоара, на старото им място), предлагам тази услуга да се извършва от самата Община.

Необходимата техника може да се закупи със средствата, спестени от ДДС, които Общината плаща на фирмата от нашите данъци ... за некачествените й услуги."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари