Вандализмът в Русе няма край

2
Обект на агресия и посегателство отново е автобусна спирка, този път в кв.“Възраждане“
Обект на агресия и посегателство отново е автобусна спирка, този път в кв.“Възраждане“ Видео: Русе Медиа

Вандализмът в Русе не спира, въпреки публичното оповестяване за установени нарушители, от които се търси отговорност за възстановяване на нанесените щети

 Обект на агресия и посегателство отново е автобусна спирка, този път в кв.“Възраждане“, предава Русе Медиа

Стъклата на спирката са счупени, като има разпилени части по земята и по пейката, което я прави опасна за сядане. В тъмното минувачите могат да се спънат в парчетата, оставени край конструкцията, и да се наранят сериозно. Хората са възмутени от вандалската проява, станала в тъмните часове на нощта в неделя срещу понеделник.

Тъй като спирките на градския транспорт в Русе са отдадени на концесия, общината ще уведоми концесионера за увреденото имущество. Той има ангажимент да възстанови целостта на конструкцията, пострадала вследствие на вандализъм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук