Русенец си тръгна от "Стани богат" с 20 000 лева

20
Столът на богатството се оказа удобен за русенеца Деян Рангелов
Столът на богатството се оказа удобен за русенеца Деян Рангелов Видео: bTV

Столът на богатството се оказа удобен за русенеца Деян Рангелов

Той приключи участието в "Стани богат" тази вечер и си тръгна със сумата от 20 000 лева.

"На 33 години, адвокат и е с разнородни интереси" е анонсът за Деян в предаването за знаещи с водещ Михаил Билалов.

Съпругата на русенеца - Божидара също бе в публиката и го подкрепи.

Въпросът "Кой вид дъб се отличава от останалите по "рошавата" купула на жълъда, която е обрасла с шиловидни израстъци?" извади Рангелов от играта. Той не посмя да рискува и се отказа, тръгвайки си от шоуто с чек за 20 000 лева.

Феновете на предаването бяха възхитени от представянето на Деян.

"Великолепна игра", "Отлично представяне" и "Най-умният участник" , гласят коментарите в мрежата.

 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    русенец
    До втори и трети - Нещо да сте чували за жабата и вола. Народът ни отдавна е казал, видяла жабата, че подковават вола, вдигнала крак и тя. Че и вашата работа е така. Само злоба, злоба, ззлоба и завист. Вместо да се радваме, че два дни подред гледахме по един умен човек. Вместо да слушаме някакви брътвежи на шизофренични хора, които вярват, че ще им чепират празните кухини в главите и пият белина, за да заличат всички остатъци от мозъчни клетки в главите си.
  • 5
    7
    QCHECK
    Лаик, гама лъчите са фотони, светлина, един от бозоните, теоритично с нулев заряд. Те се генерират при радиоктивен разпад или други реакции с елементарни частици. Иначе, да, прътите в ядрен реактор са забавители на неутрони. Изваждайки прътите от сърцевината, пропускайки повече свръхускорени неутрони, операторите увеличават разпадането на ядрата, като временно преместват реактора в свръхкритично състояние. След достигане на номиналната мощност операторите частично връщат контролните пръти, регулиращи броя на неутроните. В бъдеще, в режим на работа, реакторът се поддържа в критично състояние. Когато трябва да бъде спрян, операторите вкарват прътите напълно. Това потиска разделянето и привежда реакторът в подкритично състояние.
  • -5
    6
    до 5
    Да, прочетох. Не е вярно. В българската версия има някакво половинчато описание. Чети по-сериозно. Няма как електронеутрална частица да предизвика ЕЛЕКТРОМАГНИТНО лъчение. Алфа лъчите са поток неутрони, бета лъчите са поток протони, гама лъчите са поток неутрони. Нито един от посочените потоци не ти е електромагнитно лъчение, а поток частици.
  • 5
    5
    Груев
    ЛАИК, ти пречете ли Уикипедията какво пише за гама-лъчите, та роптаеш така грозно. Ами и там си пише че са електромагнитни вълни, не са неутрони. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%BB%D1%8A%D1%87%D0%B8
  • -5
    4
    лаик
    Тъкмо гледам днешното предаване. За 20 000 лева имаше въпрос, на който имаше два верни отговора. "Кое поглъщат прътите в ядрен реактор? - а) гама лъчи, б) електрони), с) неутрони, d) неутрони. Гама лъчите са поток неутрони, мамка ви неграмотна! Зарежете уикипедията!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари