Михаил Билалов: Взех решението да напусна „Стани богат“ още през месец юни

0
Предстои му мащабно турне в САЩ и Канада
Предстои му мащабно турне в САЩ и Канада Видео: bTV

Предстои му мащабно турне в САЩ и Канада

Талантливият актьор Михаил Билалов влезе в Главната роля в „120 минути“ по bTV днес и потвърди новината, че няма да е водещ на „Стани богат“ през новия сезон. „Взех решението още през месец юни, когато едва успявах да съвместявам ангажиментите си покрай снимките на сериала „Вина“ и „Стани богат“. Искам да използвам трибуната на твоето предаване, за да благодаря на bTV за сътрудничеството през тези 5 години“, каза той пред водещия Светослав Иванов.

Актьорът разказа за избора си да се отдаде на театъра и други проекти, и най-вече на предстоящото си мащабно турне в САЩ и Канада с моноспектакъла „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“. Турнето включва над 17 дати, а има изгледи и да се увеличат. Спектакълът е по сценарий на половинката на Билалов – Ваня Николова, която е сценарист на много от проектите, в които участва актьорът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари