Румен Радев: Парламент с рекордно ниско гражданско представителство посяга към Конституцията

3
Не трябва да оставя впечатление, че основният закон се използва за оправдание на необходимостта от тази коалиция, добави президентът
Не трябва да оставя впечатление, че основният закон се използва за оправдание на необходимостта от тази коалиция, добави президентът Снимка: БГНЕС

Не трябва да оставя впечатление, че основният закон се използва за оправдание на необходимостта от тази коалиция, добави президентът

Притеснява ме, че парламент с рекордно ниско гражданско представителство и с още по-ниско обществено доверие посяха към Конституцията. Това каза президентът Румен Радев след откриване на новата газова връзка между България и Сърбия. „Мисля, че това не е нормално. Парламентът има критично важни въпроси, в които да се съсредоточи. Не трябва да оставя впечатление, че основния закон в държавата се използва като оправдание на необходимостта от съществуване на тази коалиция. Аз в такъв парламент немога да внеса предложение за Конституция", подчерта той, цитиран от NOVA.

По отношение на това дали ще наложи вето над закона за бюджета той уточни, че това, което е казал е изиграло своята роля. Имаме уверението, че няма да бъде продавана държавна земя, но нека да видим”, добави Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    бре,
    едно пп-дб-ейско ботче се е възпалило, че чак си говори само! :) :) :)
  • -2
    3
    Александре!
    Казах ти аз, че ще се посереш, ама кой да слуша! Всеки нацвъкан минус - ново лайно, че и простатата алармира. С децата какво се разбрахте - Чародейка или Басарбово?
  • -1
    2
    Александре!
    Излез от нета и тичай да си платиш членския внос към партията любима кървавочервена, какво чакаш! Още оня ден взехте пенсии, останалите 6 партийни члена от ППО в кочината, останали още живи, вече се отчетоха! (Иначе, памперса смениха ли ти днес?)
  • 4
    1
    Александър
    Много сте прав, господин президент! Не може в стадо ГЪСКИ/НАРОД/ да се роди ЛЕБЕД!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари